Belépés X
 
  Elfelejtett jelszó
A- A+

Nemzeti család- és szociálpolitikai intézet

TÁMOP-5.4.1-12
Modernizációs Projekt

V. pillér - Menedzsment

A TÁMOP-5.4.1-12 Modernizációs Projektiroda egy strukturált szervezet, ahol külön működik a szakmai és az adminisztrációs tevékenység. A szakmai és menedzsment feladatokat külön kezeljük a feladatok sikeres végrehajtása érdekében.

A szakmai munkát a szakmai vezető irányításával látja el a projekt, míg az adminisztrációs munkát a Back office néven működő részleg végzi a projektiroda vezetőjének felügyeletével. A két terület között a projektkoordinátorok képezik az átjárhatóságot.

A szakmai vezető irányítja a négy témafelelős munkáját, akik végrehajtják a szakmai célok megvalósításával kapcsolatos feladatokat a három pillérre vonatkozóan. A programvezető/szakmai vezető közvetlenül irányítja a projekt megvalósítását. A MMÉP pillérvezetője felel a folyamatok összehangolásáért, a megvalósuló tartalmak koherenciájáért és szakmai minőségéért. Feladatmegosztásukat egy szoros együttműködésen alapuló dinamikus egyensúly jellemzi, míg a projekt szakmai vezetője elsősorban a folyamatok tartalmi irányításáért, addig a MMÉP pillérvezetője elsősorban azok minőségbiztosításáért felel. A témafelelősök munkájukat közvetlenül a monitoring és értékelő pillér pillérvezetőjének felügyeletével végzik, így ez a pillér fogja össze az alatta lévő 3 pillér szakmai munkáját.

Szervezeti felépítés